Емоційна пожежа на концерті гурту «Агонь» (ФОТО)

Квітень 04, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1770 | Коментарі: 0

Гурт «Агонь» гучно відсвяткував своє день народження та десятиріччя спільної творчості найзапальніших хлопців України Антона Савлепова, Костянтина Боровського та Микити Горюка, повідомляє FOTOINFORM.NET

 

 

Потужне святкове шоу зібрало цілий аншлаг. Модний звук, улюблені пісні, прем’єри та сюрпризи від артистів у публіки викликали великий вибух позитивних емоцій. Неординарних подарунків та несподіванок цього вечора було вдосталь.

Під час концерту, залом від артистів до публіки літіла не лише неймовірна енергетика, а й велика кількість квітів, а навіть і туалетний папір, що відіграв роль серпантину. Неочікуваним стало й те, що Костя побував в ролі фотографа. Він робив моментальні фото з яскравими реакціями глядачів та селфі, і відразу ж віддавав їх героям кадрів. Для вдалих знімків артисту навіть доводилося лягати на підлогу сцени.

Відзначимо, що на концерт, аби привітати «Агонь» та заспівати разом з ними, завітали друзі та колеги по сцені. Зокрема винуватці свята виступили з відомим бітбоксер Сергієм Мартиновим з групи "Димна Суміш". А з автором Дмитром Сисоєвим виконали новий хіт «Не выё".

Фронтмени гурту «Агонь» у відео-спогаді продемонстрували публіці також і наяскравіші моменти зі свого життя. А їх було не мало, адже 10 років на сцені - це тисяча концертів у22 країнах світу і мільйони смішних випадків.

За час творчої діяльності Антон, Микита та Костянтин зібрали великий фанклуб, учасники якого дуже активні. «Уявіть собі, одна дівчина роздала 15 тисяч флаєрів з інформацією про концерт і розклеїла по Києву більше 500 постерів»,- розповів Антон Савлепов.

Разом з тим він наголосив: «Ми пройшли через багато за 10 років в шоу бізнесі. У пам'яті залишилися як і світлі моменти життя нашої групи, так і її темні, непрості часи. Ми втрачали друзів, і знаходили їх знову. Нам довелося поміняти ім'я, але ми залишилися вірними своєму призначенню. Ми відпускаємо тих, з ким нам, на жаль, не по дорозі, і зустрічаємо нових людей, які надихають творити для всіх вас. Ми вдячні Вищим Силам за талант і можливість реалізувати його так яскраво! Ми знаємо, що разом ми непереможні».

Емоційна пожежа на концерті гурту «Агонь» , Антона Савлепова, Костянтина Боровського та Микити Горюка

Емоційна пожежа на концерті гурту «Агонь» , Антона Савлепова, Костянтина Боровського та Микити Горюка

Своїм шанувальникам вогняні хлопці присвятили пісню «Я буду любить тебя». Під цю пісню багато шанувальників змогли забратися на сцену до артистів. Глядачі довго не бажали відпускати артистів. На останок хлопці разом з фанами заспівали на біс хіт «Я устал».

Ось так пройшов сольний концерт гурту «Агонь». Раді повідомити, що по завершенню шоу, фронтмени гурту «Агонь» дали інтерв’ю для FOTOINFORM.NET. Про що ми поспілкувалися з епатажними артистами розповімо Вам вже найближчим часом.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool