Джамала вкотре стала Гордістю країни

Березень 21, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1385 | Коментарі: 0

Відома українська співачка Джамала на церемонії нагородження «Viva.Найкрасивіші люди України 2016» отримала нагороду «Гордість країни».

 

«Вона об’єднала усю нашу країну: тих хто любить джаз, поп музику, рок, панк, тих, хто взагалі не полюбляє музику, тих хто ніколи не дивився «Євробачення», хто навпаки слідкував за подіями на шоу... Джамала дала нам привід пишатися. Мені дуже приємно вручати цю нагороду саме їй», - підкреслила головний редактор журналу "VIVA" Іванна Слабошпицька.

Новий здобуток тріумфаторка «Євробачення 2016» присвятила своєму нареченому: «Мені дуже приємно. Я дякую вам усім. Я знаю, що ми заслуговуємо на це щастя – приймати в нашій країні «Євробачення». Насправді я всім вам хочу просто побажати кохання, тому що, коли ти кохаєш кого-небудь, можливо навіть просто свою тварину, - ти самий красивий на землі. Я така щаслива, що для мене буде справжнє дівчаче свято, і я присвячую цю нагороду своєму коханому»,- наголосила Джамала.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool