Дмитро Дульський: Моя робота може привести до шизофренії, тому потрібно все робити обережно

Липень 10, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 4010 | Коментарі: 0

Життя неординарного киянина Дмитра Дульського сповнене унікальними явищами.

Чоловік починає свій день з кави та прогулянки із собакою. Далі, як і всі - їде на роботу, він працює з людьми, але в незвичний спосіб.

Дмитро допомагає своїм клієнтам налагодити життя, вилікуватися, знайти відповіді на запитання. При цьому здебільшого він працює на територіях кладовищ. У роботі його допомагають духи, магічні предмети та екстрасенсорні здібності. В нього є спеціальний одяг та обладнання. Він некромант (працює з мертвими), маг темнокнижник. Не дивлячись на роботу з “темним світом” це позитивна людина, яка про справу свого життя говоре доволі охоче.

Чи правда, що Ви відкрили в собі дар в 13 років, та до цього здійснила свій вклад Ваша бабуся?

Дмитро Дульський: Бабуся справді намагалась мене навчати деяким речам, але я був зовсім малим і мені було не цікаво. До всього відносився скептично, мені навіть було смішно. В 13 років я потрапив в субкультури, які захоплювалися сатанізмом, чорною магією, жертвоприношенням, тоді все і почалось. Тому мене навчала не бабуся, а соратники по ідеї.

Чи відчували Ви страх,коли відчули, що окрім звичайного захоплення у Вас є сила?

Дмитро Дульський: В мене страху ніколи не було. Я завжди вважав, що боятися більше треба живих, чим мертвих.

Окрім соратників, Вам допомагали укріпити сили книги або воно само якось відбувалось?

Дмитро Дульський: Магія - це не ремесло, це мистецтво. Я в принципі про магію знаю все, починаючи від шаманізму, будуїзму, навіть вичитку за допомогою молитви. В мене найкрупніша бібліотека книг про магію. Я звичайно вивчав, пробував багато методів.

Звичайна людина з за допомогою книг може стати профі у цій діяльності?

Життя неординарного киянина Дмитра Дульського сповнене унікальними явищами.

Дмитро Дульський: Талант - це 99% працьовитості, але все одно хоч трошки повинна бути схильності. Якщо вона є , і хтось в роду цим займався магією, то в принципі людина може навчитися, але тут треба розуміти різницю, що не всі ритуали в книжках написані правдиво, якісь діють, якісь навпаки. Це безумовно колосальний об'єм роботи, кожну дрібницю треба повторювати 4-5 разів. Якщо людина відразу займеться чорною магією, буде робити якісь “чари” з інтернету , проблеми звичайно можуть бути - підселення біса собі, це звичайно дуже небезпечно. Чим воно завершиться? Скоріше всього шизофренією, людина буде чути голоси та рано чи пізно це завершиться психіатрією. Але простою магією - ворожіння на рівні якогось народного мистецтва в принципі може кожен щось робити, навіть можливо укріпити сім'ю та вирішити проблеми з фінансами.

Ви знаєте багато практик, займаєтесь різними завданнями. А чи є більш улюблена?

Дмитро Дульський: Є сфери,які я знаю досконально,це такі роботи як на фінанси. Нікому не секрет, що навіть в проект “Битва екстрасенсів” я увійшов з фармакології, я багато робив для себе,для друзів процедур на фінансову успішність.

А яким був перший прояв Вашого дару?

Дмитро Дульський: В основному пов'язано було з навчанням. Здійснював собі та своїм друзям роботи на успіх. Починав у студентські роки, тому перші рази це були роботи направлені на успішно здану сесію. Якісь спроби робив щодо відносин.Мене завжди цікавило питання, чому жінки можуть здійснювати привороти, а чоловіки ні. Чому така соціальна несправедливість? Я бажав це вирішити. Потім весь потенціал був направлений на фінанси, щоб зайняти положення в суспільстві.

За освітою ви медик?

Дмитро Дульський: Так, при чому основна освіта - академія польової хірургії, факультет терапії. Взагалі медицина напряму пов'язана з екстрасенсорикою, саме тому я навіть не розглядав інші сфери. Знання анатомії в багатьох обрядах важливе, особливо щодо жертвоприношення ( анатомія тварин). В кінці кінців навіть подивитися на клієнта: чи якась магічна проблема або у клієнта якісь невроз, психоз, шизофренія, тобто чи це профіль екстрасенса, чи потрібно до психіатра.

Бували такі випадки?

Дмитро Дульський: Одного разу до мене звернулися з тим, що дитина страждає від підселення. Дивлюся на дитину, а у нього явний аутизм. Відразу відправив клієнтів до фахівця. Просто багато людей намагаються проблеми пояснити за допомогою магії, а найчастіше всього це не так. Грубо кажучи, якщо екстрасенс не розуміється на медицині, він може нашкодити у деяких випадках.

 

А вірете в чудеса?

Дмитро Дульський: Я зіштовхуюсь з чудесами кожного дня. Але при цьому хочеться, щоб частіше вони були позитивними.

Говорять, що музика та мистецтво загалом здатне на чудеса. Як це розглядаєте Ви?

Дмитро Дульський: Вплив музичного мистецтва є доведеним фактом. Наприклад, вагітним жінкам не можна слухати важку музику, тому дитинка реагує на це. До того ж в багатьох практиках музика використовується для того, щоб ввійти в транс. Наприклад, як в африканській практиці та будуїзм. Взагалі музика має вагоме значення для багатьох складових життя людина. Вона може рятувати, а може знищувати.

Чи часто Вас питають про майбутнє?Як вважаєте людині потрібно знати своє майбутнє або ж краще жити сьогоднішнім днем?

Дмитро Дульський: Про далеке майбутнє можуть казати фантасти. Можна казати, що буде через 10 років з людиною, країною…Я намагаюсь в таких випадках казати лише позитивне, тому що у будь-якому випадку долю можна виправити, навіть у масштабах держави. А так, якщо відразу людині сказати негативну сторону, наприклад - за 10 років станеться розлучення, втратиш роботу...то замість того, щоб працювати над відносинами, щоб не сталося це, людина розводиться значно раніше і на роботі буде чекати звільнення. Я підходжу до цього з іншої сторони: є випадки, що людина настільки натхнена позитивним прогнозом, що доля змінюється і в результаті і на роботі все добре і в особистому житті. Взагалі раджу пам'ятати: після поганого завжди є щось добре.

Чи є у Вас хоббі?

Дмитро Дульський: Звісно, в мене багато є захоплень, адже це відволікає. Захоплююсь живописом, антикваріатом. При чому реставрацією мебелі я займаюся з 18 років. Не можна з головою поринати у роботу. У будь-якій діяльності необхідний відпочинок, зміна діяльності.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool