Cтартувало голосування за Найуспішнішу жінку року

Квітень 17, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1672 | Коментарі: 0

20 квітня в Києві відбудеться «Бал квітів» з Миколою Тищенко - найочікуваніша V Ювілейна Церемонія нагородження «Найуспішніша жінка року».

Головними героїнями вечора стануть найуспішніші жінки України, які за минулий рік зробили істотний внесок у розвиток як своєї галузі, так і всієї країни.

Цього року організатори заходу - столичний ресторан COIN і відомий ресторатор і телеведучий Микола Тищенко - зроблять «Бал квітів» особливим. Ексклюзивний дизайнерський декор з живих квітів створить справжню атмосферу щастя. Деякі сорти квітів вперше до події завезуть в Україну.

На сцену піднімуться 15 переможниць у номінаціях «Найуспішніша»: актриса, телеведуча, дизайнер, стиліст, мама, бізнес-вумен, письменник, продюсер, співачка, редактор глянцевого проекту, прорив року, найкрасивіша, найстильніша, соціальний діяч, найуспішніша в beauty-сфері.

У минулому, 2016 року переможцями стали Ірина Горова, Катя Осадча, Надя Дорофєєва, Ольга Сумська, Ліда Арфуш, Катерина Сільченко, Марина Кінах, Поліна Неня та інші.

У кожній з номінацій - по три персони в одній сфері діяльності.

Результати голосування будуть представлені 20 числа на V Щорічній премії "Бал Квітів" від Миколи Тищенка.

Спеціальними зірковими гостями V Ювілейній Церемонії нагородження «Найуспішніша жінка року» стануть: ALEKSEEV, On I Ona, show ballet COIN. Також відбудеться показ весільної лінії бренду Katerina Kvit.

Дрес-код - White tie.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool