Чекаю нашої зустрічі на Кіровоградщині,- Ігор Грохоцький (ФОТО)

Січень 26, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 3275 | Коментарі: 0

Ігор Грохоцький, тріумфатор четвертого сезону шоу «Голос країни», переможець міжнародного пісенного конкурсу «Youth Vision 2016» в Азербайджані відправляється у Всеукраїнський тур.

Про це співак повідомив під час інтерв’ю для FOTOINFORM.NET. За його словами, концерт планується й у Кропивницькому.

«Збираюсь розпочати свій тур з Черкащини ( вже відбувся концерт в Корсунь-Шевченківському - прим. автор) , а далі будемо збільшувати кількість виступів. Планую приїхати до кожного регіону України. Сподіваюсь заспівати й для мешканців Кіровоградщини. Тому передаю привіт Кропивницькому та чекаю нашої зустрічі»,- підкреслив Ігор.

На сольних концертах артист заспіває чимало творів, серед яких й авторські. До речі, на сьогоднішній день здатністю писати музику та слова, співак пишається найбільше: « Це проявилось більше півтори роки тому. Тоді друзі написали аранжування та була мелодія під вокал, потрібно було лише написати слова, я спробував і мені дуже сподобалось. Наразі працюю над створенням музики та знаходжуся в пошуку натхнення для створення нових творів. Працюю над пошуком свого звуку, аби показати його слухачам».

Музика створила все – вважає Ігор Грохоцький: «Вона здатна руйнувати та творити. Людина коли у поганому настрої, слухає музику. Їй або стає легше, або ж в музиці вона може знайти якісь відповіді на життєві питання. Взагалі музика дуже надихає. Коли ти пишеш, в тебе з’являються якісь нові грані, ти сам себе пізнаєш по-новому. Це натхнення та потік життя. Також для мене, це мистецтво є самовдосконаленням, адже це завжди робота над собою, з кожним днем ставати ще краще у всіх проявах. І звісно, музика - це любов до людей, до життя, до природи у всіх її проявах».

Артистична діяльність не завжди була для Ігоря справою життя. Він з дитинства співає, але мріяв стати футболістом. На шляху до своєї цілі, закінчив академію «Динамо», став футболістом київського «Динамо», разом з командою мав значні перемоги. Проте доля внесла свої корективи. «Через травму була велика пауза у футболі, вона тривала цілий рік. Саме тоді почав замислюватися, чим мені займатися у житті. Це був 2008 рік, тоді я поїхав до сестри у Донецьк. Її чоловік співав в одному з кафе міста, він запропонував спробувати також і мені, я заспівав, всім сподобалося. Його слова я не сприйняв серйозно, адже ще мріяв займатися футболом в якому вже мав значні досягнення. Але повернувшись у професійний футбол травма давала про себе знати знову…Тож я купив апаратуру і почав співати. З цього розпочалась моя співоча діяльність. Я не знав, що таке музика, не знав як пишуться пісні, просто був молодим співаком -початківцем».

Талановитий та цілеспрямований хлопець не зупинився на цьому та вирішив, якщо й бути співаком, то не в кафе, а на великій сцені. Саме тому Ігор пішов на кастинг «Голосу країни», який став для нього доленосним. « Раніше на різноманітних виступах постійно думав, що потрібно рости, розвиватися, і для цього повинна трапитись якась подія, яка переверне, кардинально змінить все моє майбутнє. Відчував, що можливо я більше вартую в цьому житті. Тому вирішив спробувати і піти на кастинг. Так, кожна перемога є доленосною подією, адже на сьогодні їх у мене вже дві. Цього літа у свою скарбничку здобутків я поклав перше місце на пісенному конкурсі в Азербайджані «Youth Vision 2016» серед двадцяти країн світу. Якби я не перемагав, то напевно, не займався б музикою професійно ».

Вокальні здібності артист успадкував від рідних: « Моя бабуся дуже добре співає, в неї народний голос. Завжди коли приїжджав у дитинстві до неї, слухав її спів. Це зачаровувало. Також рідні розповідали, що мої прадіди так співали, що усі навколо з’їжджалися аби їх послухати. На ті часи, хто мав голос , співали в церквах».

Вперше Ігор відкрив співочий талант ще у дитинстві. « Мені було приблизно 9 років, ми їздили до Києва на дитячий конкурс. Я співав пісню про Україну. Пам’ятаю ті емоції, які тоді переживав. Ліхтарі світили так, що нічого не бачив, співав, як у порожнечу. Але було не так боязко у порівнянні з першим виходом на велику сцену під час кастингу на «Голосі країни». »,- згадує виконавець.

Вихід на сцену і зараз викликає переживання: «Перед кожним виступом всередині виникає велика тривога. Переживаю за кожну деталь, адже виступ має бути якісним».

Зараз Ігор активно виступає у різних куточках країни. Не дивлячись на напружений графік, Ігор Грохоцький кожного дня знаходить час для спорту. « Авжеж, кожен ранок в мене починається з тренувань, бігаю , роблю вправи для спини та шиї. А буквально три місяці тому почав займатися йогою. Завдячую моїй однокурсниці, яка мене зацікавила цим заняттям. Йога сильно допомагає всьому організму, і я від цього кайфую. Також я виступаю за футбольну команду артистів «Маестро» . Ми виступаємо в різних містах України з концертами та граємо у футбол.».

Під час інтерв’ю, ми також поцікавились про творчі мрії артиста. Як підкреслив Ігор, мрія - створити масу гарних пісень, а також озвучити мультфільми і фільми. До того ж він бажав би спробувати себе й у кіно або театральному мистецтві: «

Колись під час навчання в «Динамо» мене з товаришем запросили виступити в дитячій бібліотеці яка знаходилась поруч, там проводились театральні вистави. Не пам’ятаю, як туди потрапив, але так сталося, що я там співав пісню «Чорнобривці» та грав в декількох сценках. Мені було цікаво цим займатися.

Чекаю нашої зустрічі на Кіровоградщині,- Ігор Грохоцький

Чекаю нашої зустрічі на Кіровоградщині,- Ігор Грохоцький

Пам’ятаю , мій тренер побачив одну із вистав, і сказав, що йому дуже сподобалось, що він пишається нами, що всебічно розвиваємося. Зараз також було б цікаво проявити себе у цих мистецтвах. Якщо буде запрошення, не відмовлюсь.».

Отож, бажаємо Ігорю Грохоцькому здійснення всіх його мрій. Дякуємо за щирість та цікаве інтерв’ю. Чекаємо з концертом на Кіровоградщині.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool