Як аграріям захистити працівників під час воєнного стану

Квітень 04, 2022 | Народний репортер | Переглядів: 1216 | Коментарі: 0

Розпочалася посівна кампанія. Цьогоріч вона проходитиме не так, як завжди. Цьому завадила війна. На територіях, де ведуться активні бойові дії, та на тимчасово окупованих землях неможливо проводити сільськогосподарські роботи

На територіях, де це можливо, фермери та й господарі присадибних ділянок готові сіяти і саджати, щоб Україна була з продовольством. Тож аграрії Кіровоградщини активно почали проводити весняно-польові роботи.

Як аграріям захистити працівників під час воєнного стану, які заходи потрібно вжити, щоб створити безпечні та безаварійні умови праці розповість начальниця відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері Управління Держпраці у Кіровоградській області Ірина Чирва.

Захід проходитиме в рамках освітнього проєкту «Інформаційна платформа з питань праці».

Зустріч відбудеться 6 квітня 2022 року об 11.00 у відділі документів із економічних, технічних та природничих наук.

Ті, хто не матиме змоги потрапити до нашого інформаційно-культурного центру, можуть переглянути стрім на facebook-сторінці бібліотеки або відео на YouTube.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool