Всеукраїнський день безоплатної правової допомоги

Грудень 10, 2022 | Народний репортер | Переглядів: 1438 | Коментарі: 0

10 грудня, у Міжнародний день прав людини, відзначаємо #ДеньБПД

Зараз, коли вся Україна дає відсіч ворогу, що зазіхає на наші землі, це свято нагадує, за що ми боремося. За правову державу, за право бути вільними, незалежними, за право на життя, право вибору, а також за право захищати свої права.

Воєнні дії змусили нас переглянути всі алгоритми роботи. Кожна, здавалося б, найпростіша дія вимагає індивідуального підходу та значно більшої кількості часу, ніж за мирних часів. Втім ні на день юристи системи не припиняли свою роботу та продовжують тримати юридичний фронт.

Організовуючи роботу центрів та бюро правової допомоги, насамперед зважають на ситуацію в конкретному населеному пункті. Звісно, в перші місяці повномасштабної війни фактично всі офіси працювали в дистанційному форматі, вже згодом поступово почали працювати в звичайному режимі точки доступу в Кіровоградській області. Враховуючи ситуацію в Миколаївській області, то більша частина бюро все ж залишилась у дистанційному форматі. Юристи не лише консультують клієнтів онлайн, але й беруть участь у судових засіданнях. Водночас фахівці системи БПД знаходять можливість і особистих зустрічей з клієнтами – приїжджають до мешканців територіальних громад, консультують громадян у гуманітарних штабах та у сховищах.

Сподіваємось, що вже найближчим часом всі наші бюро правової допомоги зможуть працювати у звичному форматі та приймати клієнтів у своїх затишних офісах! А до того часу, як ми це зробимо, пропонуємо скористатися іншими можливостями для звернення до системи БПД і наші юристи обов’язково вам допоможуть!

Як отримати безоплатну правову допомогу:

Отримати усну консультацію з вашого правового питання можна у контакт-центрі системи БПД за номером: 0 800 213 103
Якщо вам зручно отримати правову допомогу письмово, напишіть у телеграм-бот
Або завітайте до найближчого з наших бюро: https://bit.ly/bpd_buro

Правові консультації можна переглянути на довідково-інформаційній платформі правових консультацій WikiLegalAid.
Тут зібрані усі сервіси доступу системи безоплатної правової допомоги: https://linktr.ee/legalaid.gov.ua

На фото працівники місцевих центрів та бюро правової допомоги Кіровоградської та Миколаївської областей під час заходів у сховищах та виїздів до місць проживання внутрішньо переміщених осіб.

Всеукраїнський день безоплатної правової допомоги

Всеукраїнський день безоплатної правової допомоги

Всеукраїнський день безоплатної правової допомоги


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool