У Кропивницькому збирають кошти для діток, хворих на туберкульоз

Жовтень 26, 2021 | Народний репортер | Переглядів: 1169 | Коментарі: 0

Благодійна організація «100 відсотків життя. Кропивницький» ініціює збір коштів для облаштування дитячого ігрового комплексу для діток, хворих на туберкульоз, які проходять лікування в Кіровоградському обласному фтизіопульмунологічному медичному центрі (колишня назва – протитуберкульозний диспансер).

- Ми четвертий рік поспіль опікуємося дітками, хворими на туберкульоз. Надаємо соціальний і психологічний супровід, допомагаємо у зборі речей та іграшок, дитячого харчування, підгузок. Також ми облаштували дитячу ігрову кімнату в обласному фтизіопульмунологічному медичному центрі, де б діти могли почитати книжки чи погратися. Наразі, актуально обладнати дитячий ігровий комплекс для дозвілля дітей, які лікуються в закладі, що сприятиме підвищенню їхньої рухової активності, як однієї зі складових, що позитивно впливають на одужання, - кажуть організатори.

Протягом 2020 року стаціонарного лікування туберкульозу потребували 14 дітей з Кіровоградської області. За вісім місяців 2021 року чутливий туберкульоз виявлено у 15 дітей віком від 3 до 14 років, мультирезистентний туберкульоз у двох дітей.

Організатори запрошують усіх небайдужих підтримати благодійну ініціативу та долучитися до збору коштів. Загальна сума збору – 45 тис грн.

- ТБ стосується тебе! Ми повинні про це пам’ятати, адже туберкульоз не запитує про вік і соціальний статус, - додають організатори.

РАХУНОК:
БО "Кіровоградське обласне відділення всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД",
р/р UA393052990000026002025100221 у АТ КБ «Приватбанк» МФО - 305299, Ідентифікаційний код юридичної особи – 33179430.
Призначення: "Благодійна пожертва на благодійну програму «ТБ стосується тебе»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool