ПриватБанк роздає українцям чотири місяці безкоштовного прослуховування Apple Music

Липень 02, 2020 | Народний репортер | Переглядів: 1231 | Коментарі: 0

ПриватБанк повідомив, що тепер українці можуть слухати більш ніж 60 мільйонів пісень в Apple Music в будь-який час і в будь-якому місці, підписавшись на ексклюзивну пропозицію - чотири місяці Apple Music безкоштовно.

Ексклюзивні умови діють для клієнтів мобільного банку Privat24, які вперше оформлюють підписку на Apple Music. Щоб отримати безкоштовний доступ до сервісу, потрібно оновити Privat24, зайти в розділ Apple Music і оформити акційну передплату на чотири місяці.

Apple Music, найдинамічніший у світі сервіс потокового прослуховування музики, який пропонує передплатникам каталог з більш ніж 60 мільйонів треків, які вони можуть слухати без реклами онлайн або завантажувати для офлайн-прослуховування.

Користувачі також можуть створювати свої власні плейлисти або знаходити цікаві добірки від редакторів Apple Music, ділитися музикою з друзями. Крім того, вони також можуть отримувати щоденні підбірки, засновані на їх музичних вподобаннях, слухати радіостанції і дивитися ексклюзивні музичні кліпи, документальні фільми та концерти своїх улюблених артистів. Apple Music також включає в себе Beats 1, глобальну інтернет радіостанцію.

Apple Music працює на iPhone, iPad, HomePod, Apple Watch, Apple TV, Mac, CarPlay і ПК, а також доступна на Android і Sonos.

Детальніше про те, як українцям зареєструватися в Apple Music, читайте на сайті 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool