Приват24 запустив у продаж аллосертифікати

Вересень 27, 2018 | Народний репортер | Переглядів: 1096 | Коментарі: 0

Приват24 відкрив продаж цифрових подарункових карток на гаджети та електроніку, що замінять клієнтам традиційні конверти з грошима. 

Для купівлі сертифікатів «Алло» достатньо трьох кліків у мобільному або веб Приват24, а отоварити цифрові сертифікати можна в інтернет-магазині Allo.ua і всіх роздрібних магазинах мережі «АЛЛО».

«Якщо скоро день народження і хочеться новий телефон або крутий гаджет, попроси друзів і родичів подарувати тобі подарункові сертифікати від «Алло» – і бажаний гаджет твій, – радить керівник напрямку e-commerce ПриватБанку Христина Кармазіна. – Якщо ваша дитина збирає на новий планшет, запропонуйте бабусям, тіткам і друзям зайти за подарунковими картками в Приват24».

Подарункові сертифікати номіналом від 250 до 1 000 грн є в наявності в мобільному додатку Privat24 для Android і iPhone, а також у веб-версії Інтернет-банку. Після купівлі сертифіката «Алло» його можна надіслати безпосередньо на електронну пошту одержувача, роздрукувати або подарувати в електронному вигляді. Подарункові сертифікати дійсні на купівлю будь-якого товару в мережі магазинів «АЛЛО».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool