Мандрівний фестиваль «Кіномедіа» у Кропивницькому

Лютий 07, 2018 | Народний репортер | Переглядів: 1274 | Коментарі: 0

2 березня 2018 року о 18:30 год. у Креативному ІТ-просторі KOWO (м. Кропивницький, пров. Васильківський 10, 5-й поверх (колишній Smart house)) відбудеться майстер-клас за участі Олени Дуб - фахівця із Інтернет-комунікацій, журналіста, new media-редактора на "Радіо Свобода" (Крим.Реалії) в рамках Мандрівного фестивалю короткометражних фільмів про журналістику «Кіномедіа».

Тема майстер-класу - «Ефективне використання соціальних медіа в роботі редакції та громадських організацій». 

Вхід вільний за попередньої реєстрації: https://goo.gl/forms/Z8Un6t9YygHoKOXa2
Кількість місць обмежена!

Цей невеличкий майстер-клас розрахований на SMM-ників, редакторів, комунікаційних менеджерів, майбутніх та нинішніх журналістів, які працюють у ЗМІ, адмініструють і просувають у соцмережах сторінки своїх видань, виготовляють та просувають контент для соцмереж.

На зустрічі ми поговоримо про основні тренди соцмедіа, які можуть бути корисними для редакцій, журналістів, громадських активістів. Розглянемо успішні і не дуже приклади роботи неурядових ЗМІ в соцмережах. Дізнаємось про нові та повторимо "старі добрі" інструменти.

Дізнавайтесь більше та слідкуйте за новинами на Facebook - сторінці заходу: https://www.facebook.com/events/1782594638438012/

Нагадаємо також, що триває прийом фільмів на конкурсну частину фестивалю, більше деталей шукайте на сайті конкурсу у розділі «Фестиваль». Долучайся до офіційних сторінок фестивалю «Кіномедіа» у Facebook, Telegram,та Instagram, щоб бути в курсі останніх новин.
«Кіномедіа» – некомерційний кінофестиваль про принципи роботи газетярів, репортерів, телеведучих, практиків PR і інших, хто пише, знімає, розповідає та творить у сфері медіа. Незмінний слоган «Кіномедіа» – «Роздягни медіа в кіно!».

Організатор кінофестивалю – Незалежна асоціація телерадіомовників. Захід відбувається за підтримки Національного Фонду Підтримки Демократії (NED) та Посольства Швеції (SIDA). Інформаційні партнери фестивалю: Детектор медіа, uFest.in.ua, ГУРТ, CinemaHall, Експеримент, Режисер.Орг, ФРІ, Today.kiev.ua, НСКУ, НАШ КИЕВ, Бюро Української Кіножурналістики (БУК), Радіо Аристократи.

Контакти:
e-mail: project@nam.com.ua
www.kinomedia.in.ua
Telegram: @kinomediafestival
Facebook та Instagram: @kinomedia.festival 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool