Люблю Україну і мову свою солов’їну

Лютий 19, 2022 | Народний репортер | Переглядів: 987 | Коментарі: 0

Під такою назвою відбувся конкурс малюнка у бібліотеці №18 до Дня рідної мови.

Дитячі роботи вразили і порадували: діти, проявивши талант художника, представили на виставку портрети і пейзажі. Портретний живопис – образ української дівчини – представлений роботами Даші Галли, Оксанки Колесник та Маші Мизь.

Українські пейзажі – зображення хати, природи, дерев та тварин – у роботах Макса Купчинського, Івана Левченка, Діани Гавази та Віри Бобовської.

Декілька малюнків створено завдяки родинній спільній творчості – милують око роботи Ладигіних, Мизь,Лосянок. Біля мовознавчої виставки «Єднає рідна мова» відбулась асоціативна гра «Скринька мовних цікавинок». Читачі знайомилися з мовними традиціями, що сягають сивої давнини, відповідали на запитання вікторини «Наша мова барвінкова» та читали вірші і гуморески про мову.

Бібліотекарі навчають читачів розуміти і збагачувати рідну мову, пишатись її красою і багатством та збагачувати свій словниковий запас. Кожна дитина, яка проявила активність і талант, отримала солодкий приз від депутата міської ради Михайла Бєжана, який опікується бібліотекою.

Також Михайло Михайлович постійно дарує бібліотеці книги. Ось і цього разу фонд бібліотеки поповниться новинками дитячої літератури.

 Віра Резніченко                                                                                     


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool