Кропивницький: у бібліотеці відбувся тиждень безпеки дорожнього руху

Травень 18, 2017 | Народний репортер | Переглядів: 2068 | Коментарі: 0

У рамках проведення тижня безпеки дорожнього руху та з метою донесення до відвідувачів необхідності дотримання  правил безпечної поведінки на дорозі, в бібліотеці-філії №4 міської ЦБС (вул. Яновського,60) було проведено ряд заходів.

 Матеріали  книжково-ілюстративної викладки «Безпека руху – це життя» знайомили відвідувачів книгозбірні з проблемами травматизму та смертності на дорогах України і необхідності поліпшення дорожньої безпеки.

Наймолодші читачі взяли активну участь у конкурсі малюнку «Твій друг – безпечний рух» та вікторині на знання правил дорожнього руху , а для старшокласників було проведено тренінг з безпечної поведінки на дорогах та практичне заняття з надання першої медичної допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Бібліотекарі переконливо обґрунтували користувачам філії важливість дотримання безпечної та відповідальної поведінки на дорозі задля збереження життя людини, намагалися сформувати позитивне ставлення до вимог безпеки в усіх учасників дорожнього руху.

 Ірина Абрамова

У рамках проведення тижня безпеки дорожнього руху та з метою донесення до відвідувачів необхідності дотримання правил безпечної поведінки на дорозі, в бібліотеці-філії №4 міської ЦБС (вул. Яновського,60) було проведено ряд заходів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool