Кропивницькі лялькарі запрошують на прем’єри

Грудень 01, 2023 | Народний репортер | Переглядів: 523 | Коментарі: 0

У листопаді колектив академічного обласного театру ляльок знову пережив хвилю трансформації артистичної трупи, яка змусила в авральному режимі перебудовувати репертуарний план.

 Але, не дивлячись на вибуття з трупи одразу трьох затребуваних акторів (Максим Борисов вже місяць перебуває у лавах ЗСУ, Тетяна Бричка виїхала з країни, а Володимир Кравченко виграв конкурс на посаду актора у Театрі Корифеїв), лялькарі намагаються вирішити виниклі творчі проблеми, щоб порадувати своїх шанувальників новими прем’єрами.

Восени театральну трупу поповнили двоє митців, переселенців з Маріуполя. Актриса Валерія Когут вже успішно опанувала ролі в кількох виставах. А завдяки Анатолію Левченку, засновнику та керівникові Маріупольського театру «Terra incognita» (Свій театр для своїх), який після тривалого часу полону зміг вирватися зі знищеного міста, готується нова вистава для дорослого глядача «Я(Романтика)» за твором М.Хвильового. Цю постановку митці присвятили 130-річчю від дня народження автора, який є представником плеяди Розстріляного відродження. Прем’єра психологічної драми запланована на 9 грудня (о 16.00).

У дні зимових канікул митці планують відвідати юних мешканців області з героями шоу-казки «Як стати зіркою» та новою театралізованою програмою «Новорічна пригода Зайчика або Листи Санта Клаусу».

А в театрі ляльок з 30 грудня і до 7 січня на відвідувачів чекатимуть зустрічі з героями нової музичної інтерактивної казки з ростовими ляльками «Таємниця старовинного годинника» (4+) В.Ставріаніді-Стогодюк, Е.Новопашеної та ігрові розваги біля ялинки з Санта Клаусом і веселими персонажами з «Lego-city».

У прийдешні вихідні, 2 та 3 грудня, об 11.00 годині, колектив театру запрошує мешканців і гостей міста на прем’єру музичної казки для дітей «Срібні зірки для Святого Миколая» (4+) В.Ставріаніді-Стогодюк, де дітвора матиме змогу гарно повеселитися і отримати цукерочки від добродія Миколая та зробити селфі з героями.

Довідки та бронювання квитків на вистави за тел.:
на суботу - (097)707-31-72, на неділю - (095)036-83-21,
загальна інформація - (0522) 24-28-94.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool