Кропивничанка потребує допомоги на лікування

Березень 12, 2018 | Народний репортер | Переглядів: 1006 | Коментарі: 0

Жителька Кропивницького Леся Вареха вже кілька місяців бореться з онкологічною хворобою.

У 36 років жінці поставили діагноз "гостра мієломоноцитарна лейкемія". Недуга стала справжнім шоком для родини хворої, адже вонане відчувала недомагання.

Леся незаміжня, дітей не має і лише пів року тому поховала батька. Тож її родина вже вичерпала власні ресурси і потребує фінансової допомоги на боротьбу з раком.
Жінка проходить лікування у гематологічному відділенні обласної лікарні. Нині вона відновлюється після хіміотерапії і готується до наступного курсу, який має розпочатись через тиждень. Якщо він пройде успішно, лікарі прогнозують, що в найближчі п'ять років Леся не потребуватиме хімії. Коштує лікування щонайменше 25 тисяч гривень. Родина хворої буде вдячна за будь-який вклад.

Номер картки ПриватБанку:
4149 4996 4438 4545
Одержувач
Вареха Валентина Вікторівна (мати) 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool