Кіровоград: у міській раді розпочалася реєстрація учасників першої виставки товарів легкої промисловості

Лютий 09, 2016 | Народний репортер | Переглядів: 1531 | Коментарі: 0

З метою підвищення попиту і розширення ринків збуту продукції місцевих товаровиробників легкої промисловості, управління економіки Кіровоградської міської ради пропонує представити продукцію власного виробництва в кім. 426 приміщення Кіровоградської міської ради (4 поверх).

Під час презентації можливе розповсюдження своїх рекламно-інформаційних матеріалів про товари і продукцію (плакати, буклети, календарі, фірмові пакувальні матеріали тощо).

Для ознайомлення з презентованою продукцією будуть запрошені представники установ та організацій бюджетної і комунальної сфери, волонтери тощо.
Запрошуються всі бажаючі взяти участь у презентації чи ознайомленні з товарами інших місцевих виробників.

Реєстрація учасників заходу проводиться управлінням економіки Кіровоградської міської ради (кім. 414, тел. 24 46 46) до 20 лютого 2016 року.

В разі зацікавленості та для отримання більш детальної інформації необхідно звернутися за телефонами: 24-46-46 або 36-13-35.
Дата і час проведення заходу буде повідомлено додатково.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool