Кіровоград: театр авторської пісні

Січень 27, 2015 | Народний репортер | Переглядів: 1428 | Коментарі: 0

Нещодавно в Кіровоградському художньому музеї відбувся благодійний концерт учасників ГО «Театр авторської пісні» під назвою «Найкращі пісні 2014 року». Організаторами цього заходу були барди: А.Шульга та О. Ломовський.

На цьому концерті виступали барди з Кіровограду, Долинської та Знам’янки: А.Шульга, А. Гардашніков, М.Радкевич, О. Ломовський, О. Коваль, П.Золотарьов, а також молоді виконавці: Д.Тернавський, Д.Кольчек та кіровоградські поетеси: А. Корінь, С.Ніколаєвська з власними віршами. Виконувались пісні на слова поетів: А. Корінь,
Л.. Кокіної, М. Голованова, О. Лазарєва, а також відомих бардів: В. Висоцького, О.Мітяєва. А ведуча Л. Борисенко декламувала вірші інших поетів.
У другій частині концерту на замовлення глядачів виконувались найкращі пісні 2014 року. З великим задоволенням вони слухали і підспівували.
У січні цього року започатковано проведення конкурсу «Кращий бард року» в містах: Кіровоград і Кривий Ріг. Переможця визначають глядачі. Положення про цей конкурс та результати голосування можна переглянути на сайті «Фабрика бард-звезд Александра Лазарева-криворожского». Найкращим бардом січня 2015 року став бард, врач-онколог з Кіровограда А.Гардашніков.
Дякуємо дирекції і робітникам музею, а також організаторам і учасникам ГО «Театр авторської пісні» за чудовий концерт.

Світлана Ніколаєвська
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool