Кіровоград: 9 травня - Тверезий забіг

Квітень 30, 2013 | Народний репортер | Переглядів: 1795 | Коментарі: 0

9 - го травня «КОМГО Пробудження», з запрошує всіх бажаючих прийняти участь у Всеукраїнському Тверезому Забігу до дня Великої Перемоги.

Початок о 9 -00, від пам’ятника «Катюша» біля Аеропорту. Далі забіг продовжиться до пам’ятника Ангелу, по вул. Полтавскій та вул. Перспективній, до пл. Кірова.
На самій площі буде проведена массово – колективна розминка та о 9 – 45 маршрут продовжиться до супермаркету «Копілка», звідки учасники продовжать захід вже піша, - поздоровляючи Ветеранів, та жителів міста з Днем Великої Перемоги, та наголошуючи Всім жителям міста про Тверезе Святкування Дня Перемоги. Акція закінчиться на Еласаведградській фортеці (Вали), де кожний бажаючий зможе винести подяку Ветеранам та подарувати квіти.
Ми пам’ятаємо про героїв, та тих хто віддали життя за наше майбутнє. І виносимо Велику подяку за цю Перемогу. Ніхто не забутий, ні що не забуто! Ми пам’ятаємо…

З повагою Голова «КОМГО Пробудження»
Костенко Сергій.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool