Іноземці документуватимуться по-новому

Липень 04, 2018 | Народний репортер | Переглядів: 899 | Коментарі: 0

Уряд прийняв рішення про видачу іноземцям та особам без громадянства, які прибули в України з метою постійного або тимчасового проживання, документів нового зразка - посвідок на тимчасове та постійне проживання у формі карток з безконтактним електронним носієм. 

Відповідні постанови Кабінету Міністрів України набули чинності з 1 червня 2018 року.

 Документи для оформлення посвідки на тимчасове та постійне проживання подаються до підрозділів Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області не пізніше ніж 15 робочих днів до закінчення встановленого строку перебування на території України. Посвідка на постійне видається строком на 10 років. Раніше видана посвідка на постійне проживання у формі книжечки підлягає обміну у зв'язку з досягненням 25- та 45-річного віку. Посвідки на тимчасове та постійне проживання, документи на оформлення яких подані іноземцями та особами без громадянства до 1 червня 2018 року, чинні протягом строку, на який вони видані.

 До завершення роботи із забезпечення в повному обсязі підрозділів УДМС в області матеріально-технічними ресурсами для оформлення і видачі біометричних документів посвідки на тимчасове та постійне проживання можуть видаватись у формі книжечки.

УДМС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool