Грамоти вчиться - завжди пригодиться, стверджують у ПриватБанку

Серпень 01, 2018 | Народний репортер | Переглядів: 1152 | Коментарі: 0

Майже 15 тис. жителів Кіровоградщини щомісяця навчаються у відділеннях ПриватБанку азам користування Інтернет-банком Приват24.

«Наше завдання - навчити всіх клієнтів отримувати банківські послуги дистанційно. Адже це не лише економить найцінніше - час, але й гроші (комісії, за здійснення основних банківських операції в Приват24 - відсутні або мінімальні), - розповідає Оксана Пасічніченко, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми навчаємо працювати у Приват24 під час обслуговування кожного клієнта, а якщо він повторить вдома урок самостійно - це і є наша маленька перемога. Сьогодні більше 163 тис. жителів області, майже 20% населення Кіровоградщини, активно користуються Приват24. Найчастіше вони поповнюють мобільні телефони, оплачують комунальні послуги та купують квитки. Запрошуємо, приходьте! Ми навчимо усіх, незалежно від віку та вподобань, як легко та просто здійснювати будь-які банківські операції не виходячи з дому!»

Приват24 - це цілодобовий доступ до банківських рахунків: можливість оплат комунальних платежів, інтернету, здійснення переказів коштів на будь-яку картку чи між рахунками, поповнення телефону, купівля авіа-, авто-, залізничних квитків, квитків у кінотеатр чи на концерт, відкриття картки для оплати будь-яких покупок в інтернеті, відкриття депозиту чи замовлення послуги «Скарбничка», погашення кредиту чи купівля валюти, керування лімітами на картках, отримання чи відправлення переказу PrivatMoney, Western Union, купівля ваучера SKYPE, поповнення Viber, переказ за номером телефону (LiqPAY.com) тощо. Тут навіть можна замовити розкішний букет квітів з доставкою за адресою. Усі перелічені операції можна робити швидко, зручно, вдома, без відвідування банку.

Зручний дизайн і просте меню функцій дозволяють здійснювати найскладніші фінансові операції в лічені хвилини. Вже не один рік успішно працюють програми для iPhone і Android, щоб керувати своїми грошима буквально на ходу. Повноцінний Приват24 в смартфоні чи айфоні - це безпечно, зручно, мобільно і просто.

Як стверджують аналітики банку, найчастіше через Приват24 українці оплачують комунальні та інші рахунки, поповнюють мобільні телефони, відправляють і отримують грошові перекази, а також купують квитки на транспорт. Користуватися Приват24 не лише зручно, але й безпечно та надійно. Для доступу в Приват24 використовуються два паролі - постійний, встановлений особисто клієнтом, і динамічний, для підтвердження операцій в системі. Динамічний пароль кожного разу генерується новий і приходить в SMS-повідомленні на Ваш телефон. Задля безпеки можна встановити обмеження на суму операцій протягом дня і протягом місяця. Для шифрування переданих даних система використовує SSL-протокол (Secure Sockets Layer), забезпечує захищені з'єднання між веб-сервером і браузером клієнта.

Приват24 є абсолютним лідером серед банківських цифрових сервісів на території України та налічує понад 9 мільйонів користувачів, у тому числі понад 6 мільйонів користувачів додатка Privat24.

Приват24 визнано найкращим інтернет-банком України на FinAwards-2018, у рамках якого експерти назвали найкращі продукти вітчизняного банківського сектора. Учасники премії назвали ПриватБанк найкращим одразу в трьох номінаціях: інтернет-банкінг, найкраща дебетова картка масового сегмента та найкращий депозит у гривні.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool