Добрих справ не буває багато

Вересень 20, 2017 | Народний репортер | Переглядів: 1176 | Коментарі: 0

В цьому не завжди легкому житті, так часто не вистачає любові, поваги та турботи. Але є люди, які завжди прагнуть прийти на допомогу. Незважаючи ні на обставини, ні на місце, ні на час.

Для когось інвалідний візочок - це звичайна річ, а для вихованців комунального закладу «Центр соціальної реабілітації (денного догляду) дітей з інвалідністю» та їх вихователів - це щоденна потреба, яка дає змогу не просто пересуватися, а бути повноцінними членами суспільства, пізнавати світ у всіх його барвах.

Дякуючи Кіровоградській обласній організації інвалідів ВОІ СОІУ, особисто Голові організації Сергію Подорожному та заступнику директора Центру Юлії Бершадській, діти групи №1, мають змогу пересуватися на нових, зручних інвалідних візках.

Тож, нехай добру не буде меж, нехай дитячих посмішок щоразу стає більше і нехай Благодійний фонд «Networg of kering» процвітає. А особисто Голові фонду в Україні Тетяні Столяренко величезна шана і подяка за підтримку, допомогу, уміння чути і розуміти.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool