9 грудня - Міжнародний день боротьби з корупцією

Грудень 09, 2023 | Народний репортер | Переглядів: 426 | Коментарі: 0

Складне і багатоманітне явище корупції є сигналом незадовільної роботи публічних інстанцій і систем належного управління. Найчастіше корупцією називають зловживання владою для одержання переваг у особистих цілях,інтересах третіх осіб чи груп.

До корупції може бути схильна будь-яка людина, що володіє дискреційною владою над розподілом якихось ресурсів, що не належать йому, на свій розсуд (чиновник, депутат, суддя, співробітник правоохоронних органів, адміністратор, екзаменатор, лікар).

В рамках заходів, приуроченихдо Міжнародного дня боротьби з корупцією,відбувся дискусійний практикум «Корупція – OFF» для першокурсників факультету підготовки фахівців права, управління та економічної безпеки Донецького державного університету внутрішніх справ.

9 грудня - Міжнародний день боротьби з корупцією

9 грудня - Міжнародний день боротьби з корупцією

Про причини, види, прояви, наслідки корупції як негативного соціально-правового явища розповіла начальниця відділу з питань запобігання і виявлення корупції Кропивницької міської ради Вікторія Чубар.

Під час заходу студенти пройшли інтерактивний тест-навчання «Як боротися з корупційними ризиками у вищій освіті».

Працівниками відділу документів з економічних, технічних та природничих наук було організовано перегляд літератури«Україна без корупції».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool