У Кропивницькому театр ляльок закрив свій 80-й театральний сезон (фото)

Липень 28, 2019 | ФОТО | Переглядів: 1329 | Коментарі: 0

 Сьогодні, 28 липня, колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок закрив свій 80-й театральний сезон. З цієї нагоди, митці влаштували для малечі веселу розважальну програму з кумедними клоунами і грайливими фіксиками, яка впродовж пів години, під гучний музичний супровід проходила на театральному подвір’ї.

Крім танців та ігор, були проведені і три розіграші різноманітних подарунків. У першому, вікторині «Знавець театру», за найбільшу кількість правильних відповідей на питання про казкових персонажів, вистави та діяльність театру ляльок, перемогу одержала Червона Ніка і її мама Ірина.

Перше місце у щорічному конкурсі «Кращий глядач сезону», за 32 зібраних квиточка з театральних вистав, виграла Гришина Катруся.
У художньому конкурсі «Моя кольорова мрія», діти намалювали на асфальті безліч різних солодощів, іграшок, тваринок та бажаний літній відпочинок на морі і на природі. Але головна нагорода у творчому змаганні дісталася Максиму Скрипчуку, який зобразив на своєму малюнку найжаданішу мрію не лише дітей, а й усього українського народу – мрію про МИР.

За свої старання маленькі театрали отримали заслужені призи – іграшки, наліпки, абонементи на відвідування театральних вистав, а також запрошення та сертифікати розважального дитячого центру «Fantasy town».

А по закінченні останньої вистави сезону, «Вовк і семеро козенят», дітвора традиційно почастувалася цукерками і сфотографувалася на згадку про захід з добрими клоунами.

На прощання лялькарі побажали своїм любим відвідувачам гарного відпочинку і насичених літніх канікул, а вдячні глядачі щиро подякували митцям «за яскраве шоу, доброту і людяність та величезний благородний труд».

Було весело, щемливо і приємно.

театр ляльок закрив свій 80-й театральний сезон

театр ляльок закрив свій 80-й театральний сезон

театр ляльок закрив свій 80-й театральний сезон


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool