У Кропивницькому пригощали кавою і розповідали про туберкульоз (фото)

Березень 24, 2021 | ФОТО | Переглядів: 792 | Коментарі: 0

24 березня у Кропивницькому відбулася акція «Мотиваційна кава». 

У Кропивницькому напій подавали громадські активісти БО «100 відсотків життя. Кропивницький» в паперових стаканчиках з гаслами, що висвітлюють питання туберкульозу. 

Також на паперових стаканчиках розміщені QR-коди. Перейшовши, людина може ознайомитись з достовірною інформацією про туберкульоз. Смачна кава була від кав'ярні «Дві кави».

Очільник області Андрій Назаренко теж  долучився до всеукраїнської акцiї «Мoтиваційна кава»

«Разом із керівництвом обласної ради ми розглядаємо можливість створення єдиного медичного закладу, робота якого націлена буде на посилену боротьбу в тому числі з туберкульозом. Це важливо для нашого регіону», – наголосив під час спілкування з активістами Андрій Назаренко.

 


- Ми прагнемо до формування толерантного ставлення до людей, яких торкнулася проблема туберкульозу, збільшення обізнаності населення про хворобу, пріоритизація та привернення уваги людей, які приймають рішення щодо розв’язання проблем туберкульозу, актуалізації питання порушення прав людей, які хворіють на туберкульоз. За інформацією ВООЗ щодня майже 4000 людей  у світі втрачають життя внаслідок туберкульозу. Хвороба залишається у топі-10 причин смертності у світі, попри її виліковність, - зауважили в БО «100 відсотків життя. Кропивницький».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool