Кропивницький: багато жебраків з'явилося на вулицях міста (ФОТО)

Червень 04, 2020 | ФОТО | Переглядів: 1987 | Коментарі: 0

Після пом'якшення карантину у місті Кропивницький прохачі знову повиходили на вулиці обласного центру, повідомляє FOTOINFORM.NET

Декілька днів тому під проливним дощем жінка та чоловік грали на баяні та бубні, а деякі кропивничани давали їм гроші. А вчора по нашому місту було видно багато прохачів, які вийшли на свою «роботу».

Хтось із містян допомагає цим жебракам, жаліючи їх, хтось удає, що не бачить прохачів, а хтось принципово не подає милостиню, бо вважає, що ці люди можуть самі собі заробити на кусок хліба. У кожного своя думка, а жебраки цілими днями чекають на людську щедрість. Але потрібно враховувати, що жебраки бувають різні.

Одні дійсно потребують допомоги, використовуючи кошти для лікування, а інші купляють собі горілку та закуску, яку вони споживають прямо недалеко від місця своєї «праці».

Кропивницький: багато жебраків з'явилося на вулицях міста

Кропивницький: багато жебраків з'явилося на вулицях міста


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool