Російське вторгнення в Україну: Як спекти хліб із вівсянки

Березень 04, 2022 | Домашній кухар | Переглядів: 4247 | Коментарі: 0

Український шеф-кухар Євген Клопотенко поділився на своїй сторінці в інстаграм  рецептом вівсяного хліба, який можна легко приготувати вдома

"Так, пишете, що у вас є вівсянка. Побачив, задачу прийняв. Сьогодні з командою провели спецоперацію по приготуванню вівсяного хліба. Доповідаю деталі.

Берете 200г вівсянки (та, що пластівці Геркулес). Припустимо, ви не все насіння висипали у кишені ворога, щоб воно потім проростало в українській землі. Тоді, якщо трохи завалялося чи то соняшникового, чи то гарбузового, чи то лляного - додайте це до вівсянки.

Десь 3 столові ложки треба. Плюс 2 ст.л. меду (за моїми спостереженнями, в українців завжди десь у шафі валяється банка меду, такого зацукореного, бо треба, але дитина/чоловік/дружина не їдять, от його час настав), 3 ст.л. олії, пів чайної ложки соди і дрібку солі. Ретельно перемішайте. Залийте суміш водою (350мл), знов перемішайте та дайте настоятися 30 хвилин.

Пластівці всмоктують воду та пухкішають. Потім хліб - у форму (якщо пергамент є, то підкладіть) та у духовку. Пекти 45-50 хвилин при 180 градусах, доки не з‘явиться золотава скоринка. Не забудьте, що треба хлібу дати остигнути", - написав Євген Клопотенко

Російське вторгнення в Україну:Як спекти хліб із вівсянки


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool