Євросоюз включив Україну в перелік «зелених» країн

Липень 15, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 918 | Коментарі: 0

Рада ЄС включила Україну до переліку третіх держав, для громадян яких рекомендується скасувати тимчасові обмеження на необов’язкові поїздки до Європейського Союзу.

 

«Я вітаю рішення ЄС, яке рекомендує відновити повноцінну дію безвізу з Україною. Воно свідчить, що показники епідемічної ситуації в Україні відповідають вимогам ЄС», — зазначив (https://www.facebook.com/UkraineMFA/posts/4103572716363284) міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Проте в МЗС нагадали, що включення до «зеленого переліку» не надає автоматичної можливості в'їзду на територію всіх держав-членів ЄС. Кінцеве рішення про внесення України в національні «зелені переліки» держави-члени ЄС ухвалюватимуть самостійно.

 Нагадаємо, що ЄС оновлює склад «зеленого переліку» що два тижні. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool