У ВООЗ прогнозують нову пандемію за три місяці

Серпень 26, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 1205 | Коментарі: 0

«Наступні три місяці стануть критичним періодом для забезпечення готовності до майбутньої пандемії та організації заходів реагування на неї», — зазначив під час брифінгу генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Тедрос Аданом Гебреєсус.

Наразі штам «Дельта» став домінантним, він зафіксований мінімум у 163 країнах і територіях. Як повідомляє Центр контролю та профілактики захворювань США, це стало причиною зниження ефективності РНК-вакцин (Pfizer та Moderna) з 91% до 66%.

Незважаючи на проміжні результати ефективності препаратів, дослідники все ж таки закликають вакцинуватися, користуватися захисними масками й дотримуватися правил безпеки. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool