У Кіровоградській ОДА розповіли про темпи вакцинації педагогічних працівників області

Вересень 10, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 1260 | Коментарі: 0

Сьогодні, 10 вересня, під час брифінгу начальник департаменту охорони здоров’я Олег Рибальченко та начальниця обласного департаменту освіти і науки Ельза Лещенко розповіли про темпи вакцинації педагогічних працівників на Кіровоградщині.

Так, станом на вечір 9 вересня із більше 31 000 працівників усіх закладів освіти області вакциновано 68%. З них педагогічних працівників - більше 16 000. Першою дозою вакциновано 77,7% працівників освіти, лише педагогічних працівників – 53,3%.

«На Кіровоградщині наразі у 53 закладах освіти вакциновано 80% і більше працівників. Це установи з Компаніївської, Новомиргородської, Добровеличківської, Тишківської, Соколівської, Аджамської громад», - сказала Ельза Лещенко.

За словами Олега Рибальченка, наразі у школах продовжують працювати 15 мобільних бригад, які проводять імунізацію вчителів.

Посадовці наголосили, що вакцинація педагогічних працівників від коронавірусної інфекції – єдиний та надійний спосіб уникнути переходу на дистанційну форму навчання, за умови введення в Україні більш жорстких карантинних обмежень.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool