Тепер кожен українець зможе викликати мобільну бригаду через контакт-центр МОЗ

Листопад 26, 2020 | Коронавірус | Переглядів: 688 | Коментарі: 0

Відсьогодні громадяни України мають можливість залишити запит на виїзд мобільної бригади через всеукраїнський контакт-центр МОЗ із протидії поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 за безкоштовним номером 0-800-60-20-19

 Мобільна бригада – це група медичних працівників, задача якої взяти у хворого мазок для подальшого проведення ПЛР-тесту на COVID-19.

«Через велике навантаження на сімейних лікарів ми почали новий набір лікарів, які зможуть надавати консультації через контакт-центр. Я думаю, що скоро все завершимо, і будь-яка людина зможе отримувати таким чином консультацію сімейного лікаря», - підкреслив Міністр охорони здоров’я Максим Степанов.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool