Студенти медуніверситету зняли відео про ковідне відділення Кіровоградської обласної лікарні (ВІДЕО)

Листопад 05, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 6101 | Коментарі: 0

На сьогодні більше 40% ліжок, відведених для хворих на коронавірус, в лікарнях Кіровоградщини зайнято, 99% важких хворих у реанімаціях – не щеплені від COVID-19.

На відео – інфекційне відділення Кіровоградської обласної лікарні. Там медики щодня рятують від ковідної смерті десятки людей. Лікарі констатують: вірус суттєво «помолодшав» - тяжко переносять хворобу не тільки люди похилого віку, а й навіть молодь та діти.

Студенти Донецького національного медуніверситету , що у Кропивницькому, зафільмували моменти, які щодня бачать та проживають лише медики та тяжкі хворі на COVID-19, поки більшість населення все частіше відмовляється від засобів захисту чи нехтують вакцинацією.

А що обереш ти: вакцинація чи реанімація? 

Подивитися відео можна за посиланням 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool