На Кіровоградщині збільшується кількість хворих на коронавірус

Січень 31, 2022 | Коронавірус | Переглядів: 1474 | Коментарі: 0

Кількість жителів Кіровоградщини, які хворіють на коронавірус, збільшується – директор департаменту охорони здоров’я ОДА Олег Рибальченко

 Про це під час брифінгу повідомив директор департаменту охорони здоров’я ОДА Олег Рибальченко.

«Лише за минулу добу ми зареєстрували 233 нових випадки коронавірусу, які підтверджені лабораторно за допомогою ПЛР-тестів. Це значна кількість протягом однієї доби, враховуючи те, що це був вихідний день. На жаль, чисельність випадків коронавірусу збільшується. Специфіка перебігу захворювання відрізняється від попередніх хвиль, оскільки ми бачимо, що більша кількість людей, які хворіють, але менша кількість госпіталізованих», - повідомив Олег Рибальченко.

Він додав, що з 233 людей, які захворіли минулої доби, госпіталізовано 23. Також директор департаменту додав, що перебіг хвороби у вакцинованих громадян значно легший, ніж у тих, хто не отримав відповідних щеплень. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool