На Кіровоградщині збільшили кількість центрів масової вакцинації

Червень 30, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 1648 | Коментарі: 0

Відповідне доручення начальнику департаменту охорони здоров’я ОДА надала голова Кіровоградської облдержадміністрації Марія Чорна під час щотижневої тематичної апаратної наради.

«На Кіровоградщині працюватиме чотири центри масової вакцинації. Два у обласному центрі та по одному у містах Світловодськ та Знам’янка. А згодом будемо збільшувати їх кількість. Наразі визначено відповідні приміщення у трьох містах області. Чекаємо доки визначаться інші території», - наголосив начальник департаменту охорони здоров’я ОДА Олег Рибальченко.

Довідково:
Центри масової вакцинації працюватимуть у Кропивницькому в приміщенні готелю «Єлисаветград» за адресою вул. Соборна, 1-А та в холі НВО №6, вул. В. Перспективна, 39/63. Другого, третього та четвертого липня з 09:00 до 15:00.
Також третього та четвертого липня з 9:00 до 14:00 в м. Світловодськ у приміщенні Палацу культури, вул. Приморська 16.
Та м. Знам’янка, у приміщенні Палацу культури, вул. Грушевського, 30 з 9:00 до 15:00, третього і четвертого липня.
Імунізація проводиться вакциною "CoronaVac".
При собі пацієнти повинні мати паспорт або ID-картку. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool