На Кіровоградщині за минулу добу зареєстровано 49 хворих на коронавірус

Вересень 08, 2022 | Коронавірус | Переглядів: 1741 | Коментарі: 0

Головна державна санітарна лікарка області Надія Оперчук повідомила про епідемічну ситуацію з коронавірусом на Кіровоградщині.

За її словами, прогнозовано в цей період збільшилась кількість хворих на гострі респіраторні вірусні інфекції, в тому числі й на COVID-19.

«Якщо ще 2 тижні тому кожного дня виявляли по 3-10 випадків за добу в області, то за минулу добу зареєстровано 49 хворих на коронавірус, і їхня кількість збільшується. На даний час в області хворіє 254 особи, з них 27 – діти», - сказала Надія Оперчук.

Також вона додала, що хворих серед ВПО – 76, летальних випадків - 3, ці люди приїхали в область вже хворими, з тяжкими формами пневмоній.

"З 24 лютого в області зареєстровано 2328 хворих на коронавірус, з них 173 – діти, летальних випадків – 78", - додала посадовиця.

Також вона назначила, що стрімко зростає завантаженість ліжок в госпітальних базах, наразі ця цифра 5,3%. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool