На Кіровоградщині відсторонено 307 невакцинованих працівників

Лютий 10, 2022 | Коронавірус | Переглядів: 1199 | Коментарі: 0

Станом на 31 січня 2022 року в Кіровоградській області згідно до вимог вказаної Постанови Кабміну відсторонено 307 працівників. Серед них 217 працівників комунальних установ, підприємств та організацій, 18 – представники органів місцевого самоврядування.

Про це під час брифінгу розповіла голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна.

«Що стосується медичних працівників. Маємо відстороненого лікаря, 17 медсестер, 20 осіб адміністративного персоналу закладів охорони здоров’я та 33 працівника господарського сектору. Найбільше відсторонених у Світловодській ЦРЛ – 1 лікар, 5 медсестер, 4 санітарки та 8 осіб господарського персоналу. Такий показник може свідчити, на мою думку, про чесність даних з цього закладу. Наразі проводяться вибіркові перевірки», - прокоментувала Марія Чорна.

Вона зазначила, що всі ці люди заздалегідь попереджені про вимоги законодавства та про відповідальність за порушення. Вони не надали підтвердження протипоказань щодо вакцинації, не пройшли курс щеплення і були відсторонені від роботи без збереження заробітної плати.

«Але, після виконання вимог Кабміну щодо вакцинації, вони повернуться до виконання своїх обов’язків»,- підсумувала очільниця області. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool