На Кіровоградщині триває кампанія з вакцинації рятувальників проти COVID-19

Квітень 24, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 1353 | Коментарі: 0

24 квітня у рамках програми щеплення співробітників системи МВС від COVID-19 36 рятувальникам 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія та 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка було зроблено щеплення вакциною виробництва Pfizer-BioNTech.

Вакцинація проводилась на базі Олександрійської міської лікарні №1.

Цього ж дня у медичному центрі Головного управління вакцинувалися і 90 рятувальників 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький та аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Вакцинація була добровільною. До початку процедури лікарі переконались, що у добровольців немає протипоказань до щеплення та попередили, що вакцинація значно знижує ризик зараження, а також у випадку захворювання запобігає важким формам перебігу та ускладненням.

вакцинації рятувальників проти COVID-19

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool