На Кіровоградщині розпочався п'ятий етап вакцинації

Липень 22, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 1007 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині кількість місць, де люди можуть вакцинуватися з 30 збільшуємо до 121 - в 4 рази, написала у своєму телеграм каналі Марія Чорна

Вчора була рекордна кількість вакцинованих - близько 3 тисяч за добу. Але орієнтуємось на 4 тисячі вакцинованих щоденно. Це реально, якщо кожний центр обслуговуватиме 30-40 людей в день.

Дійсно, одразу всі центри не запрацювали. Станом на вчора їх 77, сьогодні дещо більше. Але і ті, які відкрились, не всі працюють так, як треба. Сьогодні особисто без попередження об'їхала сім населених пунктів Добровеличківського та Новоукраїнського районів. Перевірила, як громади організували роботу на місцях.

В деяких громадах після стихії немає світла, а ось у Добровеличківці побачили чергу з бажаючих. Тут місцева влада змогла людям пояснити, що вакцинуватися треба.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool