На Кіровоградщині провели 3202 щеплення для дітей віком від 12 років

Січень 21, 2022 | Коронавірус | Переглядів: 1279 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині провели 3202 щеплення для дітей віком від 12 років. Про це під час брифінгу повідомила головна державна санітарна лікарка області Надія Оперчук.

«В області також триває імунізація дітей віком від 12 років. Міністерство охорони здоров'я України скасувало вимогу про обов'язкову наявність усіх рутинних щеплень для вакцинації дітей від 12 років проти COVID-19. Про це йдеться у наказі № 64 від 13 січня цього року. На сьогодні провели 3202 щеплення для підлітків від 12 років, дві дози отримали 1344 неповнолітніх, за останню добу - 23. Крім цього, щеплення отримали 116 вагітних жінок, з них 80 – у Кропивницькому», - розповіла Надія Оперчук. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool