На Кіровоградщині медики фіксують позитивну динаміку захворюваності на COVID-19 у регіоні

Грудень 21, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 1338 | Коментарі: 0

Сьогодні, 21 грудня, під час онлайн-наради з головами ОТГ та РДА головна державна санітарна лікарка Кіровоградщини Надія Оперчук повідомила про поточну епідеміологічну ситуацію з поширенням коронавірусної інфекції в області.

За її словами, епідситуація з коронавірусом в Кіровоградський області проходить процес стабілізації – спостерігається зниження кількості реєстрації щоденного захворювання на COVID-19, як серед дорослих, так і серед дітей.

«Позитивна динаміка не лише у зменшенні кількості реєстрації нових випадків захворювання щодня, а й у зниженні рівня госпіталізації пацієнтів з підозрами та з підтвердженими випадками хвороби», - повідомила Надія Оперчук.

За інформацією головної санітарної лікарки області, також позитивна динаміка прослідковується у зниженні завантаженості ліжок з киснем в опорних лікувальних закладах. Рівень госпіталізації на сьогодні - 31,1% на 100 тисяч населення, якщо порівняти аналогічним показником за минулий тиждень – він на 18% нижчий. Завантаженість ліжок з киснем на сьогодні – 40,7%.

«За останню добу зареєстровано 52 випадки захворювання на коронавірус, одужали 286 пацієнтів. Летальних випадків – 11, жоден померлий не був щеплений від COVID-19. Переважна більшість пацієнтів, які, на жаль, померли – це люди старші 65 років, які мали тяжкі ускладнення через хронічні хвороби, або пізно звертались за медичною допомогою», - додала Надія Оперчук.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool