На Кіровоградщині імунізацію від коронавірусу отримали 24 тисячі освітян

Жовтень 05, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 1267 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині імунізацію від коронавірусу отримали 24 тисячі освітян із 30 тисяч.

Про це під час тематичного брифінгу повідомив заступник директора департаменту освіти і науки ОДА Володимир Таборанський.

«Професійна спільнота освітян продемонструвала відповідальне ставлення в питаннях вакцинації. На сьогодні 79% освітян вакциновані, продовжують вакцинуватися. Із загальної кількості 30 тисяч працівників у закладах галузі освіти імунізацію отримали 24 тисячі освітян. 14 тисяч отримали дві дози вакцини, 10 тисяч – одну. Маємо гарний приклад серед громад, де рівень вакцинації освітян більше 90%. Це Великосеверинівська, Онуфріївська громади – тут рівень імунізації 92%. Дуже високий рівень маємо в Перегонівській, Катеринівській , Соколівській та Ганнівській громадах, де понад 90% освітян вже вакциновані», - повідомив Володимир Таборанський. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool