На Кіровоградщині імунізацію від COVID-19 проводять дві мобільні бригади

Березень 03, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 608 | Коментарі: 0

З учорашнього дня в Кіровоградській області працює дві мобільні бригади, як проводять імунізацію населення від COVID-19.

Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я Олег Рибальченко під час засідання штабу ТЕБ та НС сьогодні, 3 березня.

«Наразі ми отримали можливість залучити ще додаткові бригади для вакцинації, оскільки вони закінчили навчання і можуть розпочати працювати. З учорашнього дня роботу почала ще одна бригада – у Новоукраїнському районі. Каскадним способом навчаються ще вісім. Плануємо, що до 10 березня імунізацію проводитимуть вже всі 10 мобільних бригад», – уточнив Олег Рибальченко.

Він додав, що таким чином в області зможуть вакцинуватися більше 100 осіб за добу.

Як зазначалося раніше, міністр охорони здоров’я Максим Степанов своїм наказом №369 від 1 березня вніс зміни до Дорожньої карти імунізації від коронавірусу й дозволив використовувати можливі залишки вакцин для щеплення лідерів громадської думки чи релігійних спільнот, діячів культури і спорту тощо.

Нагадаємо, станом на сьогодні від початку імунізації вакцинацію від COVID-19 пройшли 232 медичних працівника області.

Голова облдержадміністрації Андрій Назаренко записався у чергу на щеплення 2 березня. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool