На Кіровоградщині головний лікар Добровеличківської лікарні теж зробив щеплення від COVID-19

Березень 03, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 555 | Коментарі: 0

Одним із перших у Добровеличківці отримав щеплення від коронавірусу керівник тамтешньої лікарні Петро Гинькут сьогодні, 3 березня.

«Сьогодні розпочато імунізацію від COVID-19 в Добровеличківській лікарні. Я як керівник вирішив вакцинуватися в числі перших, бо розумію, що тільки щеплення прискорить процес подолання пандемії», – зазначив Петро Гинькут.

Директор лікарні додав, вакцинувався препаратом Oxford/Astrezeneca (Covishield), яка надійшла в область 24 лютого.

Як уже зазначалося, Кіровоградська область отримала 12 100 доз вакцини.

Раніше щеплення отримали директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олег Рибальченко, головна санітарна лікарка Кіровоградщини Надія Оперчук і завідувачка інфекційним відділенням обласної лікарні Олена Смірнова.

Відучора на Кіровоградщині імунізацію проводять дві мобільні бригади. Наступного тижня до вакцинації груп ризику першої хвилі долучаться решта вісім.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool