МОЗ створює систему реабілітації пацієнтів, які перехворіли на коронавірусну хворобу (відео)

Квітень 12, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 485 | Коментарі: 0

МОЗ створює в Україні дієву систему реабілітації пацієнтів, які перехворіли на коронавірусну хворобу. Про це повідомила заступниця міністра охорони здоров’я Ірина Микичак під час брифінгу.

«В Україні запроваджують сучасну систему надання якісної реабілітаційної допомоги безпосередньо в закладах охорони здоров’я із самого початку захворювання або травми із залученням повного складу фахівців із реабілітації», – зазначила Микичак.

Міністерство вже доручило керівникам структурних підрозділів із питань охорони здоров'я обласних та Київської міської державних адміністрацій забезпечити осіб, які перенесли середню і важку форму захворювання на COVID-19, послугами з реабілітації.

Для цього необхідно визначити та затвердити мережу закладів охорони здоров’я, зокрема й санаторно-курортних закладів місцевого підпорядкування, та забезпечити таким пацієнтам доступ до спеціалізованої допомоги.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool