Кропивницький: з початку війни майже 2 тисячі мешканців області захворіли на коронавірус

Травень 15, 2022 | Коронавірус | Переглядів: 1506 | Коментарі: 0

Про це повідомила головна державна санітарна лікарка області Надія Оперчук.

За її словами, з початку війни на СOVID-19 в області захворіло 1807 особи, серед них 35 переселенці. Зареєстрували 70 летальних випадків, серед яких дві внутрішньопереміщені особи.

"За останню добу зареєстрували 4 випадки хвороби на коронавірус серед жителів області, одужали - 3. Летальних випадків не зареєстровано", - зазначила Надія Оперчук.

Нагадаємо, уряд продовжив дію карантину по COVID-19 по 31 травня 2022 року. Щоб запобігати ускладненню і розповсюдження COVID, інших ГРВІ на сьогодні залишається актуальним дотримання карантинних заходів, у тому числі маскового режиму, особливо в місцях тимчасового масового перебування людей (бомбосховищах і укриттях), де можуть бути і хворі люди.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool