Коронавірус на Кіровоградщині: за добу 65 захворіло, 66 одужало, 3 померло

Листопад 18, 2020 | Коронавірус | Переглядів: 1328 | Коментарі: 0

У Кіровоградській області зафіксували ще 65 випадків інфікування на коронавірус. Про це повідомила головна санітарна лікарка Надія Оперчук сьогодні, 18 листопада.

Нa Кіровогрaдщині зaфіксувaли три летaльні випадки: померли 51-річний чоловік із Голованівського району, 54-річна жінка із міста Кропивницький та 36-річний чоловік із Петрівського району.

У лабораторному центрі провели 749 ПЛР-досліджень і 46 ПЛР-досліджень в обласній лікарні.

Випадки COVID-19 зареєстрували:
п'ятдесят один в обласному центрі;
чотири у Голованівському районі;
два у місті Знам'янка;
один у Знам'янському районі;
два у Кропивницькому районі;
два у Новоукраїнському районі;
два в Онуфріївському райооні;
один у Бобринецькому районі.

За минулу добу одужали від коронавірусної інфекції 16 жителів з міста Кропивницького, 5 жителів з міста Олександрія, 2 жителів з міста Знам'янка та стільки ж з Новомиргородського району, по 3 жителів з Благовіщенського та Новгородківського районів , 11- з Бобринецького району, 13 жителів з Добровеличківського, 4 – з Новоукраїнського району та 7 жителів з Устинівського району.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool