Кількість локацій для вакцинації жителів Кіровоградщини зросте в 4 рази

Липень 21, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 900 | Коментарі: 0

 

 

На Кіровоградщині функціонуватиме 121 локація, де вакцинуватимуть населення області, тож імунізація буде доступна кожному. На цьому під час брифінгу наголосила очільниця облдержадміністрації Марія Чорна.

«Від сьогодні, за розпорядженням оперативного штабу МОЗу, на Кіровоградщині почнуть діяти нововведення. А організація вакцинальної кампанії буде значно досконалішою. По-перше, центри вакцинації працюватимуть сім днів на тиждень, а не лише по будням. По-друге, в кожній поліклініці області має бути об лаштований пункт щеплення. Тож усього тепер в області функціонуватиме 121 локація. Так ми зможемо дати можливість вакцинуватись максимальній кількості жителів і сіл, і міст нашої області. Вкотре акцентую: вакцинація сьогодні - це єдиний спосіб вберегтись від важких наслідків коронавірусу!» - акцентувала Марія Чорна.

Також очільниця Кіровоградської ОДА звернулася до батьків школярів – адже від масовості провацкинованого населення залежить, в якому форматі стартує новий навчальний рік: повноцінно чи в дистанційному режимі.

«Чим швидше ми наберемо критичну масу людей, які вакцинуються, тим більше ймовірності, що зможемо уникнути введення локдауну і посилення протиепідемічних норм. Зокрема, це означатиме, що садочки зі школами працюватимуть, і наші діти зможуть здобувати якісну освіту, а не навчатись вдома», - зауважила Марія Чорна. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool