Головний санлікар України захворів на COVID-19 після вакцинації

Березень 15, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 485 | Коментарі: 0

У головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка діагностували коронавірусну хворобу попри те, що на початку березня він зробив щеплення проти COVID-19. Про це він повідомив у Facebook.

Отримав позитивний ПЛР на ковід

Потрапив у той період, коли імунітет від щеплення ще не повністю сформований.

Як показує аналіз даних клінічних досліджень, ефективність вакцини після одноразової стандартної дози становить 76% з 22 по 90 день. Рівень антитіл зберігається протягом цього періоду з мінімальним зниженням.
У мене був лише 13 день після щеплення, коли з’явились симптоми, тому зрада відміняється.

Але я впевнений, що саме завдяки вакцинації перебіг хвороби пройде без ускладнень і незабаром зможу повернутися до роботи!

Окремо хочу зазначити, що всі вакцини проти COVID-19 , у першу чергу розроблені та протестовані на полегшення перебігу хвороби без ускладнень для здоров’я.

І ще раз наголошую. Якщо є симптоми, звертайтесь до лікаря та проводьте діагностику. Вчасно встановлений діагноз - запорука стримання поширення коронавірусної хвороби.

Наразі перебуваю на лікарняному до:
1) відсутності клінічних проявів гострого респіраторного захворювання протягом 3 днів рахуючи з 10 дня від дати появи симптомів без лабораторного обстеження;
2) відсутності клінічних проявів гострого респіраторного захворювання протягом 3 днів рахуючи з 10 дня від дати взяття матеріалу (при позитивному результаті на COVID-19 методом ПЛР) без лабораторного обстеження;
3) відсутності клінічних проявів гострого респіраторного захворювання, за умови отримання одного негативного результату тестування методом ПЛР. 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool