Епідситуація з коронавірусною хворобою на Кіровоградщині поступово стабілізується

Грудень 14, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 1259 | Коментарі: 0

Сьогодні, 14 грудня, під час онлайн-наради з очільниками ТГ та РДА головна державна санітарна лікарка області Надія Оперчук повідомила про стан епідеміологічної ситуації з коронавірусом в області.

Як вона повідомила, Кіровоградщина продовжує перебувати у «жовтій» зоні карантинних обмежень.

«Епідситуація з коронавірусною хворобою поступово стабілізується. Позитивним є те, що протягом тижня превалює у щоденні статистиці кількість одужавших над захворілими. Наприклад, за вчорашню добу 153 особи захворіли, 263 одужали. Ця позитивна динаміка прослідковується в цілому і по Україні», - сказала Надія Оперчук.

Також вона наголосила, що з усіх летальних випадків, які фіксуються на Кіровоградщині, 99% померлих – не щеплені жодною дозою вакцини від коронавірусу.

«На сьогодні в області 4390 активних хворих, які продовжують лікування, із них 274 дитини і 174 працівника закладів охорони здоров’я», - додала Надія Оперчук. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool