COVID-19: На Кіровоградщині продовжили термін дії карантину

Травень 31, 2022 | Коронавірус | Переглядів: 1619 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині продовжили термін дії карантину та режиму надзвичайної ситуації через COVID-19 до 31 серпня.

Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні 27 травня, повідомила головна державна санітарна лікарка області Надія Оперчук.

"Прийнято постанову щодо продовження на території України карантину та режиму надзвичайної ситуації з метою запобігання поширенню COVID-19 до 31 серпня 2022 року по всій Україні", — зазначила Надія Оперчук.

Таке рішення підтримали сьогодні, 31 травня, на засіданні засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Кіровоградської ОВА.

Нагадаємо, у зв'язку з воєнним станом раніше було внесено зміни до постанови про карантин – скасовано зонування території за рівнем епідемічної небезпеки. Крім того, вакцинація для працівників, які підлягають обов'язковим профілактичним щепленням, зараз рекомендована, як і протиепідемічні правила. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool