Нa Кіровогрaдщині за добу зафіксували 10 летальних випадків від COVID-19

Травень 18, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 1650 | Коментарі: 0

Йдеться про жінок віком 62, 69, 76, 69 років та чоловіка 37 років з обласного центру, 68-річну жінку з м. Олександрія, 79-річну жінку з Олександрійського району, 31-річну жінку з м. Знам‘янка, 79-річного чоловіка з Долинського району та чоловіка 79 років з Новомиргородського району.

Коронавірус на Кіровоградщині станом на 18 травня: 40 захворіли, 212 одужали, 10 людей померли

Про це повідомила головна санітарна лікарка області Надія Оперчук сьогодні, 18 травня.

За минулу добу в обласному лабораторному центрі провели 284 ПЛР-тестування, в обласній лікарні –38. Також у всіх закладах охорони здоров’я області зробили 248 ІФА-тестувань та 361 дослідження на антиген.

Випадки COVID-19 зареєстрували:
чотирнадцять у м. Кропивницькому;
один у м. Олександрія;
один у м. Знам‘янка;
один у Благовіщенському районі;
тринадцять у Бобринецькому районі;
шість у Добровеличківському районі;
три у Кропивницькому районі;
один в Олександрійському районі.

Одужали від коронавірусу: 39 жителів обласного центру, 24 з м. Олександрія, 20 з м. Знам'янка, 3 з м. Світловодськ, 10 з Благовіщенського району, 14 з Бобринецького району, по 2 з Гайворонського та Компаніївського районів, 14 з Добровеличківського району та стільки ж зі Знам‘янського району, 30 з Долинського району, по 6 з Маловисківського та Петрівського районів, 15 з Новоукраїнського району, 11 з Олександрійського району, та по 1 з Онуфріївського і Олександрівського районів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool